Visningsresa Norra Cypern

Publicerad: 31/5, 2018

Att åka på en visningsresa till Norra Cypern är den bästa metoden för att skaffa sig kunskap om landet och platsen man är intresserad utav. Du får träffa personer som vet vad som finns i området och vad som gäller när du skall köpa en fastighet utomlands.er när du skall köpa en fastighet utomlands.

Du får titta på dem fastigheter du önskar enl. dina önskemål och budget och du får se vad som finns i området gällande natur, sevärdheter, restauranger etc.

Vad ingår:

∙ 3 dagars boende

∙ Transfer från flygplatsen

∙ Välkomstpaket vid ankomsten

∙ Sightseeingtur

∙ Möte med advokat

∙ Överföring under visning av egenskaper

∙ Lunchar vid visning av fastigheter

Dag 1 & 2

Du kommer att hämtas från flygplatsen och transporteras till ditt boendet. På morgonen kommer vi att ha ett möte på vårt kontor där vi kommer att diskutera alla dina önskemål och välja utbud av fastigheter enligt dina önskemål.

Första två dagarna kommer att ägnas åt fastighetsvisningarna. Under inspektionsresan arrangerar vi allt för dig. Vi visar dig så mycket som du vill se, inklusive sevärdheter och faciliteter som finns i närheten av projekt. Du kommer att känna livsstilen i norra Cypern och bli bekant med de bästa ställena att se.

Dag 3

På den sista inspektionsdagen diskuterar vi vanligtvis med kunden sitt slutliga val och besöker egenskaperna en gång till. Det rekommenderas att träffa en advokat som kommer att förklara köpprocessen och all juridik. Du kommer att kunna ställa alla frågor du kan ha för att göra allt klart för dig.

På den sista dagen av din inspektionsresa kommer du att transporteras till flygplatsen för hemfärd.

Kontakta oss för att prata om visningsresa till Norra Cypern och titta på fastigheter.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK