Köp en bostad på solsäkra Norra Cypern!

Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende på ön Norra Cypern medelhavets pärla.
Vi har kunskapen på hur det fungerar och finns här för dig. Tydlighet kring lagar och regler som skiljer mot Sverige stöttar vi dig med.

Vi kan även skräddarsy resor för dig som har en egen verksamhet som ni kan ta med ner och kombinera konferanser, träningsresor, rekreationsresor och mycket annat.
Hör av dig till oss om du har funderingar kring att även kombinera affärsresor i samband med en visningsresa.

Så med oss skall ni känna trygghet och få den hjälp ni behöver på plats.

Vi har även svensk talande personal på plats.

Mvh

Husutomlands

Kontakt:
Mikael Hellgren
Email: mikael@husutomlands.com

Mobil: 072-301 00 75

Drömmer du om en egen bostad utomlands?
Vill du göra en fastighetsinvestering utomlands?

Jag heter Mikael Hellgren och driver denna verksamhet. Jag har ett stort intresse av försäljning, företagande och fastigheter.
I dessa kombinationer har jag verkat dem senast 20 åren och tycker det är enormt kul.

Att nu även få kombinera sol, bad och personers semesterboende utomlands gör allt mycket trevligare.

Min bakgrund inom just fastighetsbranchen är sedan 2010 då jag grundade ett husföretag i Sverige och har drivit upp detta under åtta år.
Vi utvecklade ett komplett koncept inom fritidhus, villor och lägenheter. Vi jobbade från små projekt till stora lägenhetsprojekt i Brf format där allt var skräddarsytt efter kunders budget.
Jag har tyckt under denna resa att det har varit jättekul att förverkliga en kunds dröm om sitt livs största investering i livet och att få göra dem lyckliga, det är en speciell känsla.

Att nu få fortsätta inom denna branch men flyttat till områden runt medelhavet istället är ännu mer fantastiskt.
Då kan man kombinera nya dimensioner till kunders förväntan sol, värme, bad, nya vänner, fantastisk mat och en helt ny kultur.

Det viktigast för mig när jag jobbar med stora investeringar (som fastigheter oftast är) är att kundens förväntan skall uppfyllas i att nå sin budget, känna trygghet och få bra support löpande.

Så funderar ni på ett köp av fastighet utomlands så hjälper vi er att göra en trygg affär helt kostnadsfritt.

Så hör av er så vi kan hjälpa till med era funderingar och eventuellt finna er drömbostad eller hjälpa er med en riktigt bra investering med bra avkastning.

Vill ni komma till ex. Norra Cypern så finns vi där och tar hand om er så att ni får träffa vår svensk talande personal på plats.

Mvh

Mikael Hellgren
Email: mikael@husutomlands.com

Mobil: 072-301 00 75

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK